Årets Tollaredag 21 september

Precis som förra året firas Tollaredagen vid Tollare kaj. Kom och njut av god mat och dryck, glass i världsklass, aktivera dig själv och barnen med roliga aktiviteter, såsom race med radiostyrda båtar, fiskdamm för de mindre och en rolig tipspromenad. Umgås med grannar och vänner och prova på livet i Tollare!

På plats kan du även ta del av information om de fortsatta planerna för vårt vackra bostadsområde och den kommande småbåtshamnen. Bonava öppnar en helt ny visningslägenhet och de nya hamnoperatören är på plats tillsammans med flera andra lokala aktörer, se hela listan nedan.

– Kennys Gelato: Erbjuder hemmagjord glass i världsklass.

– Bruket restaurang: Är på plats och erbjuder dig några av deras fantastiska rätter.

– Puls & Träning: Berättar om träning och ger dig möjligheten att besöka gymmet och provträna kostnadsfritt. De har även ett specialerbjudande på medlemskap för de som besöker dem under Tollaredagen.

– Grindstugan Café & Bageri: Säljer hembakat och bjuder på smakprover som får det att vattnas i munnen. Här hittar du allt från Tollarelimpan och hemgjorda bullar till kakor och sockerkringlor i spännande smaker.

– Butiken Nära dej: Berättar mer om sin verksamhet och bjuder på muffins och festis.

– Saltsjö-Dufnäs Marina: den blivande hamnoperatören för Tollares småbåtshamn finns på plats och berättar mer om de kommande planerna.

Precis som tidigare år hittar du flest besöksparkeringsplatser vid Tollare folkshögskola – även om det allra bästa är att lämna bilen hemma. Bussar kommer att finnas på plats och kan ta dig från Folkhögskolans parkering till kajområdet. För dig som inte väljer att ta bussen så kan du istället gå vår roliga tipspromenad som startar från parkeringen och går hela vägen ner till kajen.

När: Lördagen den 21 september klockan 11-14
Var:  Tollare Kaj (Tollareslingan ner från Tollarevägen)
Hur: Kom precis som du vill och klä dig efter vädret

Till Tollaredagen är alla hjärtligt välkomna. Både du som redan har flyttat hit, du som är på väg att göra det och du som bara är nyfiken på denna stadsdel mitt i skärgården. Hoppas vi ses 21 september!