Din input behövs om möjlig ny båtlinje till city

Skulle du vilja kunna båtpendla mellan Tollare och Nybrokajen? Bonava har tagit initiativet att undersöka förutsättningarna för en pendelbåtlinje till och från Stockholms city. Nu behövs din hjälp att utvärdera intresset för idén. Tack för din medverkan!

Läs mer »

Västra strandpromenaden och Kenny’s Gelato

Efter önskemål från boende har Bonava undersökt möjligheten att öppna västra delen av strandpromenaden under sommaren, då det för tillfället inte pågår någon byggnation där. Utifrån avstämningar med jurist och arbetsmiljöingenjör tas dock beslutet att strandpromenaden inte öppnar under sommaren, då den inte är färdigställd och därför inte har ett utförande som är lämpligt för allmänheten att beträda.

Läs mer »

Var med och utvärdera Tollarebussen

Bonava har under våren och försommaren testat en busslinje från Tollare Kaj till anslutande SL-bussar. Nu behövs din hjälp för att utvärdera om Tollarebussen ska fortsätta köra i höst.

Läs mer »

Utbudet av restauranger och hämtmat växer i Tollare

Du har väl inte missat att du kan köpa nygjord sushi från en riktig sushikock i Nära Dej-butiken på Tollare torg? Bruket Tollare – bistron på kajen – har tvingats skjuta upp sin premiär till hösten. Men den som väntar på nåt gott …

Läs mer »

BYGGINFO: LÄGESRAPPORT FRÅN DE STÖRRE DELPROJEKTEN 20/6

Nu är informationen om några av Tollares delprojekt uppdaterad. Länsarna i vattnet kommer tas bort och västra strandpromenaden planeras kunna öppna till hösten.

Läs mer »

BYGGINFO: KOMMUNEN TAR ÖVER YTTERLIGARE DRIFTANSVAR

Från och med 3 juni tar Nacka kommun över ansvaret för skötseln av ytterligare en del i Tollare. Läs mer om vilket område det gäller och vad det innebär för dig i praktiken.

Läs mer »