Kvinnan bakom konsten i Tollare

Bakom Tollares härliga skulpturer står inte bara konstnärerna Aline Magnusson och Peter Linde. Idéarbetet och konstprogrammet har gjorts av konstkoordinatorn Cilla Jahn, som med skulpturerna vill knyta ihop Tollare som område, lyfta fram dess historia och skapa levande platser.

Läs mer »

Bygginfo: Bergarbete söder om 5Hus

Under vecka 19 påbörjas arbetet med att avlägsna en bergsskiva i byggarbetsområdet söder om 5Hus. Arbetet beräknas vara klart inom fyra veckor från start, och bullrande aktiviteter kommer så långt möjligt att planeras in under normal arbetstid för att minimera störningar.

Läs mer »

Visning av VYN den 6 maj

Missa inte visningen av VYN nu på söndag den 6 maj. Då får du också veta mer om Tobin Properties marknadsgaranti för bostadsköpare i VYN.

Läs mer »

Bygginfo: Tunnelavstängning och bredbandsavbrott

Tollare tunnel är avstängd för förbättringsarbeten den 2 maj, och under natten och den tidiga morgonen den 3 maj kan det förekomma störningar i Zitius bredbandsnät i Tollare.

Läs mer »

Bygginfo: Asfaltering på Godtemplarvägen

Under vecka 16 inleds asfalteringsarbeten på Godtemplarvägen – delar av gatan och trottoarerna samt cirkulationsplatsen. Arbetena innebär avstängningar som följer färdigställandet, se markeringar på plats.

Läs mer »

Träffa nya grannar på Tollare torg

I december smygöppnade Svenska kyrkan sin nya lokal på Tollare torg med ett litet glöggmingel. I januari körde de igång på riktigt med sin verksamhet. Tanken var att skapa en ny mötesplats där alla var välkomna. Nu ett halvår senare ringer vi upp Henrik Roos som är kyrkoherde i Boo församling. Hej Henrik, nu har…

Läs mer »