Snart doftar det nybakat från Grindstugan

Den röda lilla stugan med vita knutar mitt i Tollare har anor från 40-talet, då pappersbruket var i drift. Grindstugan på Tollarevägen 22 har stått övergivet länge, men när Tollareköket öppnar café och bageri framåt vårkanten blir det andra bullar.

Läs mer »

Bygginfo: Avetablering 16/11 ger plats åt planerad förskola

På förmiddagen den 16 november avetableras byggbodarna vid Grindstugeparken för att ge plats åt den förskola som planeras där. Det kommer gå att passera platsen, men framkomligheten på Tollarevägen och Godtemplarvägen kan stundtals bli begränsad.

Läs mer »

Bygginfo: Tollares farthinder under vintern

Under vinterhalvåret har många av Tollares mindre farthinder begränsad effekt och är i vägen för snöröjningen. Därför tas de bort inför vintern och läggs tillbaka igen på våren. Men betongsuggorna vid den nya lekplatsen får vara kvar, förutsatt att det går att snöröja omkring dem.

Läs mer »

När kan vi börja båtpendla till och från Tollare?

Nyligen släppte Stockholms Handelskammare en uppmärksammad rapport om båtpendling för att öka kapaciteten i kollektivtrafiken.

Läs mer »

Bygginfo: Asfaltering 30 oktober

På måndag den 30 oktober görs asfaltering för gångbanor på fyra ställen i Tollare. Det kommer gå att passera platserna, men framkomligheten kan stundtals vara något sämre än normalt.

Läs mer »

Bygginfo: Sprängningsarbete 25 oktober

Onsdagen den 25 oktober mellan cirka 7.30-17 kommer sprängningsarbeten att utföras på Tollarevägen 32-42, alltså vid övergången till Barkerivägen.

Läs mer »