Bygginfo: Tollarevägen avstängd dagtid 21–23/9

Tollarevägen kommer att stängas av för biltrafik i båda riktningarna när byggetableringen ska flyttas närmare Grindstugan. Arbetet genomförs dagtid den 21–23 september.

Läs mer »

Tollaredagen firas vid vattnet 15/9

Årets upplaga av Tollaredagen blir lite annorlunda än tidigare. Dels för att vi äntligen kan fira nere vid vattnet, och dels för att det blir flera nya spännande aktiviteter.

Läs mer »

Bygginfo: Asfaltering av Tollarevägen 27–28 aug

Den 27 och 28 augusti ska Tollarevägen få ny asfalt. Arbetet kommer att genomföras på en sida av gatan i taget för att möjliggöra framkomlighet för både biltrafik, cyklar och gående.

Läs mer »

Tollares nya kvarterskrog vid vattnet öppnar i vår

Den är efterlängtad och i vår är det äntligen dags! Då öppnar Tollares nya restaurang på kajen, granne med den kommande marinan. Här får du träffa både krögaren och restaurangchefen, som berättar mer om det härliga konceptet och de spännande planerna.

Läs mer »

Bygginfo: Arbeten under sommaren

Precis som under tidigare somrar kommer byggaktiviteten i Tollare att minska rejält under semesterperioden. Men några delprojekt pågår som är viktiga att du känner till.

Läs mer »

Upplev utsikten och ljuset i Tollare Marina

Ta chansen att uppleva de ljusa och härliga lägenheterna vid vattnet, som alla har egen balkong, uteplats eller takterrass. Här finns bostäder från 1–5 rum och kök på 41–154 genomtänkta och välplanerade kvadratmeter.

Läs mer »