Tollares nya hamnoperatör om kommande båtmöjligheter

Saltsjö-Dufnäs Marina är Tollares nya hamnoperatör. Läs mer om färdigställandet av småbåtshamnen och gästplatserna, möjligheterna till båtpool och hur du ställer dig i kö för en egen båtplats.

Läs mer »

BYGGINFO: LÄGESRAPPORT FRÅN DE STÖRRE DELPROJEKTEN 13/9

Nu är informationen om flera av Tollares delprojekt uppdaterad – bland annat gällande kajen, Solbryggan, Brukstorget, Nedre Trapparken och SL-busstrafiken.

Läs mer »

Hur blir det med Tollarebussen?

Enkäten om Tollarebussen är avslutad och Bonava ska nu utreda möjligheterna till en eventuell fortsättning av trafiken. Vi återkommer med besked så snart beslut är fattat. Tack till alla som svarade på enkäten!  

Läs mer »

Årets Tollaredag 21 september

Precis som förra året firas Tollaredagen vid Tollare kaj. Kom och njut av god mat och dryck, glass i världsklass, aktivera dig själv och barnen med roliga aktiviteter, såsom race med radiostyrda båtar, fiskdamm för de mindre och en rolig tipspromenad. Umgås med grannar och vänner och prova på livet i Tollare! På plats kan…

Läs mer »

Stort intresse för pendelbåt till city

Nytt lokalt undersökningsrekord!? Webbenkäten om en möjlig pendelbåt mellan Tollare och Nybroplan besvarades av fler än 1100 personer. Några slutsatser kan dras direkt, men resultatet ska också sammanställas och analyseras mer noggrant.

Läs mer »

Din input behövs om möjlig ny båtlinje till city

Skulle du vilja kunna båtpendla mellan Tollare och Nybrokajen? Bonava har tagit initiativet att undersöka förutsättningarna för en pendelbåtlinje till och från Stockholms city. Nu behövs din hjälp att utvärdera intresset för idén. Tack för din medverkan!

Läs mer »