Trapparken – länken mellan torget och kajen

För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta dig från torget ner till kajen och strandpromenaden, skapas den spännande Trapparken. Här kan du stanna upp på vägen och njuta av den härliga utsikten över vattnet. Om du inte kan eller vill gå i trapporna finns också två hissar.

Läs mer »

Svetten lackar i Tollare

Puls & Träning har som affärsidé att erbjuda mindre kvartersgym som passar de boende i området. Till Tollaregymmet kommer alla möjliga människor i olika åldrar. Med generösa öppettider från 05:00 till 23:00 passar Puls & Träning både dig som föredrar tidiga morgnar och dig som behöver en hel dag som uppvärmning.

Läs mer »

BYGGINFO: Ett körfält stängs av på del av Tollarevägen

Under vecka 4 påbörjas, som vi berättat om tidigare, stomresning och montage av Propios radhus i Tollare Arkipelag +4. Det innebär nedsatt framkomlighet i övergången mellan Barkerivägen och Tollarevägen. Från och med onsdag (24/1) och ungefär två veckor framåt kommer ett körfält att vara avstängt för fordonstrafik.

Läs mer »

Möt Kalle som varit Tollarebo i över 20 år

Tollare har anor. Första gången namnet dyker upp i historieböckerna är anno 1403. Riktigt så länge har Karl-Erik Nilsson inte varit Tollarebo, men han är djupt rotad i området sedan han bosatte sig här – år 1993. 

Läs mer »

BYGGINFO: HUSMONTERING VID TOLLAREVÄGEN INLEDS 22/1

Måndagen den 22:a januari påbörjar Propio stomresning och montage av radhusen i projektet Tollare Arkipelag +4, som ligger i övergången mellan Tollarevägen och Barkerivägen.

Läs mer »

Tillbakablick på ett händelserikt år

Under 2017 har Tollare fortsatt att växa och utvecklas till ett populärt bostadsområde i Nacka. När vi kikar i backspegeln finns massor av spännande nyheter, evenemang och nybyggnationer att uppmärksamma.

Läs mer »