Uppdaterad turlista för Tollarebussen

Efter önskemål från resenärerna uppdateras Tollarebussens tidtabell en aning för att bättre passa SL-bussarna från Slussen. Den nya tidtabellen börjar gälla från klockan 13.00 fredag 22 mars.

Läs mer »

Förskolan Utkiken öppnar i augusti

I augusti öppnar Norlandias nya förskola Utkiken, granne med Grindstugan. Här ska 125 barn i åldrarna 1–6 år trivas och utvecklas tillsammans. Både inomhus och utomhus skapas härliga miljöer som bygger på hållbarhet, hälsa och stimulans.

Läs mer »

Glassmästare Mattsson öppnar gelateria i Tollare

Kennys Gelato öppnar på kajen vid Tollares marina lagom till påsk. Där ska hemgjord (kiosktillverkad!) italiensk glass av högsta kvalitet erbjudas i många härliga smaker.

Läs mer »

Smidigare tillträde till naturreservatet i öster

Bonava har gjort en öppning i stängslet nära Tollare tunnel, så att boende och besökare lättare ska kunna ta sig till naturreservatet i öster och vidare till Lännersta.

Läs mer »

Bonava testar lokal minibuss i Tollare

För att boende och besökare snabbt och bekvämt ska kunna ta sig runt i Tollare och till SL-bussarna vid Sockenvägen, inleder Bonava nu på fredag (1 mars) ett test med en tillfällig lokal busslinje. Tollarebussen kommer att gå mellan Tollare Kaj, Tollare Torg och Sockenvägen.

Läs mer »

Bygginfo: Arbeten i fjärrvärmenätet 20/2 påverkar Tollare Marina och Tollare Hamnplan

Nu på onsdag (20/2) mellan klockan 8–14 är fjärrvärmen avstängd i brf Tollare Marina och brf Tollare Hamnplan, på grund av att Stockholm Exergi utför arbeten. 

Läs mer »