Upptäck Nackas finaste naturupplevelser

I och runt Tollare väntar många fina naturupplevelser. Oavsett om du helst håller dig på hemmaplan i Tollare naturreservat eller vill upptäcka andra naturdestinationer runtom i Nacka kommun. Här finns alltifrån ekskogar till granskogar som passar både den äventyrlige och för lugna barnvagnspromenader. Tollareborna har förmånen att ha tillgång till vacker natur på hemmaplan. Här…

Läs mer »

En fotbollsspelare flyttar in

Närheten till naturen och vattnet och det bekväma pendlingsavståndet till centrala Stockholm bidrog till att Petronella valde just Tollare. Vi hade tur eftersom just den lägenhet vi helst ville ha var ledig. Nu räknar vi ner dagarna tills det är dags att flytta in i vår nybyggda lägenhet våren 2019, säger Petronella Ekroth.

Läs mer »

Exklusivt och energieffektivt i Tollare Arkipelag +4

Tollare Arkipelag +4 byggs för dig som verkligen vill bo klimatsmart, men ändå med hög standard och spännande arkitektur. Elva läckra radhus på cirka 200 kvadratmeter vardera, belägna i övergången mellan Tollarevägen och Barkerivägen, strax nedanför Tollare torg.

Läs mer »

BYGGINFO: Asfaltering av Tollarevägen den 21 september

Torsdagen den 21 september är det dags för asfaltering av den södra delen av Tollarevägen, från torget och västerut till Barkerivägens början, vilket stundtals kan innebära nedsatt framkomlighet.

Läs mer »

”Tollare by the sea”, var mycket uppskattat

Sightseeingtåget, som tog med besökarna på en guidad tur i dagens och framtidens ”Tollare by the sea”, var mycket uppskattat av både stora och små.

Läs mer »

Skogsdunge gallras och blir mer välkomnande för Tollareborna

Nacka kommun kommer under september att låta Jackson trädvård gå igenom skogspartier nedanför Tollare torg och bakom bollplanen.

Läs mer »