Östra Strandpromenaden har öppnat

Vi kan nu med glädje meddela att den fina Östra Strandpromenaden är nu besiktad och öppnades i går eftermiddag! Vi har några mindre åtgärder från besiktningen som ska utföras så det kommer att finnas byggnadsarbetare på plats ett par veckor framåt. Mycket nöje på promenaden!

Läs mer »

Information till boende som har grundutbud för TV via Allente

Allente har av misstag sagt upp avtal med ett antal kunder. De som endast har grundutbud, SVT1, SVT2 och TV4)  kan just nu inte se dessa kanaler. Telia kommer att skicka ut nya boxar till de som är drabbade men de har på grund av att det är ett öppet nät ingen information om vilka…

Läs mer »

Bygginfo: Arbete med ny beläggning på kajen

Under vecka 23, med start måndagen den 23 maj kommer vi att utföra arbeten på kajen i den västra delen. Betongbeläggningen behöver läggas om. I samband med detta behöver den gamla betongen bilas bort. Bilningsarbetena kan upplevas störande, vi ber om överseende med detta. Arbetet beräknas vara klart under samma vecka.

Läs mer »

Vårfix av växterna i Trapparkerna

I samband med att våren intagit Tollare kommer det under veckan att påbörjas ett arbete med att byta ut växter och bygga om några rabatter i Trapparkerna.

Läs mer »

Vi välkomnar Waxholmsbåten till Tollare!

Äntligen är dagen här. Från och med den 11 april börjar Waxholmslinjen att stanna till i vårt kära Tollare.

Läs mer »

Information om arbetet med Östra Strandpromenaden

Ett trädfällningsarbete i anslutning till Östra Strandpromenaden ska påbörjas. Respektera de avspärrnigar som finns på platsen.

Läs mer »