Nedre Trapparkens hiss öppnar 11/11

Under kommande måndag öppnar Nedre Trapparkens hiss. Då kan du lättare ta dig den brantaste sträckan mellan kajen och Tollarevägen – och även njuta av en ny härlig utsikt över Lännerstasundet.

Läs mer »

BYGGINFO: ASFALTERING FÄRDIGSTÄLLS IDAG

I eftermiddag (31/10) färdigställs asfalteringen i korsningen Tollarevägen och Hedenströms väg. Tänk på att ta det lugnt, köra försiktigt och visa hänsyn – både till dem som utför arbetena och dina medtrafikanter.

Läs mer »

Bygginfo: Se upp för skarpa vägkanter i korsningen Tollarevägen och Hedenströms väg

Kör, cykla och gå försiktigt i korsningen Tollarevägen och Hedenströms väg. Det finns skarpa och ofasade vägkanter där just nu, på grund av att asfaltsmaskinen gick sönder under tisdagen innan arbetet var klart.

Läs mer »

Bygginfo: Planera dina resor när Tollarevägen får ny asfalt

I början av nästa vecka (v.43) görs asfaltsarbeten längs hela Tollarevägen, som färdigställs successivt. Detta kommer medföra en del trafikstörningar, främst under rusningstid. Planera dina resor och åk gärna, om möjligt, kollektivt under de aktuella dagarna.

Läs mer »

Solsken och glädje under Tollaredagen

Strålande sol, roliga aktiviteter och trevliga möten. Det var många besökare som mötte det glittrande havet vid Tollare kaj när årets Tollaredag gick av stapeln i helgen.

Läs mer »

Broöppning i Tollare!

Välkommen till Mårtens holme! Den nya gångbron är klar och kommer att öppnas senast till Tollaredagen. Därmed har också länsarna i vattnet kunnat tas bort. Två viktiga steg i utvecklingen av Tollares sjönära delar. Passa gärna på att besöka den lilla ön – under Tollaredagen eller närhelst du vill!  

Läs mer »