Bygginfo: Röjning längs högspänningsledningen

Med start under vecka 19 kommer Vattenfalls entreprenör att börja röja ledningsgatan under högspänningsledningen som passerar öster om Tollare.

Läs mer »

Bygginfo: Lägesrapport från de större delprojekten 30/4

Nu är den nya sidan med information om status i Tollares olika delprojekt publicerad. Där kan du läsa mer om utvecklingen och färdigställandet av kajen, småbåtshamnen, strandpromenaden, Trapparken, Tollareslingan och flera andra delprojekt.

Läs mer »

Snart öppnar nya restaurangen Bruket Tollare

Förberedelserna inför öppnandet av Bruket Tollare, den nya restaurangen på kajen, pågår för fullt. Vi har bytt några ord med både restaurangchefen och köksmästaren.

Läs mer »

Bygginfo: Färdigställande av trottoarer

Under vecka 16 startar arbeten med trottoarerna på Tollarevägen nedanför Tollare Arkipelag +4. Därefter är det dags att färdigställa trottoarerna på Tollarevägen ovanför kvarteret Vyn.

Läs mer »

Bygginfo: Lägesrapport från de större delprojekten

Snart lanseras en ny och efterfrågad sida på tollareinacka.se, med information om aktuell status för de större delprojekten i området, till exempel kajen, marinan, Trapparken, Tollareslingan med flera projekt.

Läs mer »

Bland cappuccinos, bullar, matbröd och garnnystan

Grindstugan har fått ett nytt liv. Det röda trähuset från 1940-talet, som en gång bevakade entrén till Tollare Pappersbruk, har förvandlats till mysiga och populära Grindstugan Bageri & Café. Här kan du fika, luncha, handla – och sticka!

Läs mer »