Fira in julen med oss

Lördag den 8 december är det dags för vår traditionsenliga julmarknad i Tollare. Vi bjuder på stämningsfulla aktiviteter och värmande dryck och pepparkakor för hela familjen.

Läs mer »

I helgen öppnar Grindstugan Bageri & Café!

Nu på lördag den 10 november öppnar Grindstugan Bageri & Café. Här kan du köpa med dig gott bröd hem eller ta en fika i den mysiga lokalen. Inget som säljs är hemlagat. Bättre upp – det är ”stuglagat” på plats.

Läs mer »

Grunden för Tollares nya förskola

Den nya förskolan Utkiken uppförs i hörnet av Tollarevägen och Godtemplarvägen, granne med Grindstugan. Byggherren Cikoria Fastigheter har ett nära samarbete med Norlandia Förskolor för att skapa en riktigt bra miljö för verksamheten, både inomhus och utomhus.

Läs mer »

Kommunen tar successivt över skötseln av allmänna ytor

Den 1 november tar Nacka kommun över snöröjningen i delar av Tollare. I takt med områdets färdigställande kommer kommunen successivt ta över förvaltningen av fler delar.

Läs mer »

Bygginfo: Vattenavstängning i 5Hus den 22/10

Den 22 oktober kopplas vatten och avlopp in i de nya bostäderna i Tollare Terrass. Klockan 9-12 samma dag stängs vattnet därför av, vilket påverkar de boende i det närliggande kvarteret 5Hus.

Läs mer »

Bygginfo: Asfaltsarbete på Tollarevägen 4–5 oktober

Den 4 och 5 oktober ska asfalten på en del av Tollarevägen förbättras. Det kommer gå att passera platsen även med bil, men trafiken blir omväxlande enkelriktad.

Läs mer »