BYGGINFO: LÄGESRAPPORT FRÅN DE STÖRRE DELPROJEKTEN

Nu är informationen om Tollares delprojekt uppdaterad och som vanligt hittar du lägesrapporten på sidan Tollares utveckling. Bonava passar också på att önska alla Tollarebor och andra följare en glad midsommar!

Läs mer »

Planering för en ny pendlarlinje med båt – Nackalinjen

Webbenkäten om en ny privatfinansierad pendelbåtslinje, Nackalinjen, gav ett mycket positivt gensvar förra året. Förstudien fortsätter nu till fas 2 i syfte att kunna presentera ett affärsupplägg.

Läs mer »

BYGGINFO: LÄGESRAPPORT FRÅN DE STÖRRE DELPROJEKTEN 9/4

Tollare blir allt mer ”klart” och Bonava planerar att färdigställa de flesta park-, gatu-, kaj- och vattenmiljöer under 2020. Tidsplanen hittar du här!

Läs mer »

Bygginfo: Demontering av byggkran och omledning av trafik vecka 12

Med start på måndag (16/3) inleds demonteringen av byggkranen vid Tollare Terrass, som beräknas ta en vecka. För säkerhets skull kommer trafiken på en del av Tollareslingan att ledas om med flaggvakter.

Läs mer »

Säljstart av Tollare Terrass torsdag 6 februari

Har de vackra lägenheterna med utsikt över det glittrande sundet i Tollare fångat ditt intresse? På torsdag 6 februari släpper Bonava lägenheterna i Tollare Terrass till försäljning.

Läs mer »

Välkommen på premiärträff av Tollare Terrass 2 februari

Den 2 februari har du chansen att uppleva några av de ljusa och härliga lägenheterna i Tollare Terrass med utsikt över det glittrande sundet! Ta del av information, få en känsla för området och få svar på dina frågor.

Läs mer »