BYGGINFO: TOLLARESLINGAN ÖPPNAS 17/1 OCH BYGGVÄGEN TAS BORT

Tollares egen lilla serpentinväg mellan Tollarevägen och Brukstorget nere vid kajen öppnar nu på fredag 17 januari och därefter stängs och rivs den tillfälliga byggvägen.

Läs mer »

Ett intensivt Tollareår går mot sitt slut

Det har hänt mycket i Tollare under 2019, och även nästa år kommer många nya och efterlängtade delar att öppna. Nu tar vi snart helg och passar på att önska alla våra följare en riktigt God Jul & Gott Nytt År!!

Läs mer »

BYGGINFO: LÄGESRAPPORT FRÅN DE STÖRRE DELPROJEKTEN 9/12

Nu är informationen om flera av Tollares delprojekt uppdaterad, bland annat gällande Tollare kaj och Tollare strand, småbåtshamnen och den kommande lekplatsen mellan Tollareslingan och Tollarevägen.

Läs mer »

Restaurang Bruket Tollare har öppnat!

Idag klockan 16 var det äntligen dags för restaurang Bruket Tollare att slå upp portarna. Restaurangchefen Andreas Magnusson berättar mer om konceptet och önskar alla hjärtligt välkomna!

Läs mer »

Trafiksäkerhet för alla i Tollare

Tillsammans kan vi förbättra trafiksäkerheten i Tollare. Det gäller bilister, cyklister och fotgängare i alla åldrar – och både person- och yrkestrafiken. Var uppmärksam, ta det försiktigt och visa hänsyn!

Läs mer »

Bygginfo: Trafikljusen på byggvägen mellan Tollarevägen och Tollareslingan

Trafikljusen på byggvägen mellan Tollarevägen och Tollareslingan gäller dygnet runt och alla dagar i veckan. Intervallet för grönt och rött ljus har nu ändrats för att trafiken ska flyta så smidigt som möjligt.

Läs mer »