Bostäder

Tollare utformas för att passa aktiva människor i alla åldrar, som uppskattar närheten till både naturen, vattnet och storstan. Här hittar du allt från ytsmarta små lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Visa en översiktsbild på området.

Tollare Marina

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   97 st bostäder, 2-5 rok
Inflyttning:   Inflyttningsklart

Slutsålt. Låt närheten till vattnet, klipporna och naturen bli en del av din vardag. Öppna och ljusa planlösningar. Lgh 1-5 rok, 41 till 154 kvm stora. Alla med egen balkong, uteplats eller takterrass.

Till Tollare Marina »

Tollare Terrass

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   124 st lägenheter, 2-5 rok
Inflyttning:   Våren 2020

Slutsålt. Nya lägenheter i Tollare Terrass upp mot berget. Här bor du med utsikt över sundet i ett aktivt kvarter med gårdsmiljöer för såväl stillhet som rörelse.

Till Tollare Terass »

Vyn

Byggherre:   Tobin Properties
Bostäder:   96 st bostäder, 1-6 rok
Inflyttning:   Våren 2019

Slutsålt. I sluttande läge med utsikt över vatten och natur bygger vi fyra huskroppar som verkligen tar tillvara platsens unika förutsättningar för utsikt och solläge. Totalt 96 lägenheter – från studior upp till 6 rok.

Tollare Arkipelag +4

Byggherre:   Propio
Bostäder:   Elva exklusiva radhus
Inflyttning:   Kvartal fyra 2018

Slutsålt. Här uppförs elva exklusiva radhus, där gedigna och hållbara trämaterial möter enastående, innovativ arkitektur. Terrasser med vinterträdgårdar, takterrasser, finsnickrade kök, platsbyggd förvaring, walk in closets, eldstäder, sovrum med badrum ensuite, stor gemensam trädgård och dubbla, intilliggande parkeringsplatser är bara några av de fantastiska attribut som präglar boendet.

5 Hus

Byggherre:   Tobin Properties
Bostäder:   10 st townhouses, 5-6 rok
Inflyttning:   Pågående

Slutsålt. Bostäder skapade för den moderna människans behov av inspiration och funktion. 10 townhouses med stora glaspartier, omsorgsfullt valda material, smarta lösningar och nyskapande arkitektur.

5 Hus, Lägenheter

Byggherre:   Tobin Properties
Bostäder:   73 st lägenheter, 1-6 rok
Inflyttning:   Pågående

Slutsålt. Bostäder skapade för den moderna människans behov av inspiration och funktion. 73 lägenheter med stora glaspartier, omsorgsfullt valda material, smarta lösningar och nyskapande arkitektur.

Tollare Arkipelag +1

Byggherre:   Propio
Bostäder:   4 hus
Inflyttning:   Under 2017

Slutsålt. Tollare Villa är byggd i vackra träslag och naturmaterial med mjuka runda former som diskret möter stilrena raka linjer. Rummen är jämnt fördelade med väl tilltagna sociala ytor, stora fönsterpartier och inbjudande öppen spis. Husen ligger längs med en återvändsgata som med en kort promenad leder till bageriet och marinan.

Tollare Arkipelag +2

Byggherre:   Propio
Bostäder:   6 parhus
Inflyttning:   Kvartal 4, 2017

6 st arkitektritade parhus med närhet till allt. De är byggda i vackra träslag och naturmaterial som diskret möter stilrena raka linjer. Varje detalj bär på en hemlighet. Rummen är jämnt fördelade med väl tilltagna sociala ytor.

Grindstugeparken

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   36 st bostäder, 1-4 rok
Inflyttning:   våren 2017

Slutsålt. Grindstugeparken för dig som söker ett bekvämt och lättskött boende i skön skärgårdsmiljö. Bo i en av de nya, moderna lägenheterna i storlek 1-4 r.o.k, 32 - 95 kvm. Omgiven av storlagen natur med vatten och skog som passar både för svampplockning och joggingturer, nära skolor och service.

Till Grindstugeparken »

Tollare Torg

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   82 st bostäder, 5 rok
Inflyttning:   Sommaren 2016

Slutsålt. Ny lägenhet på Tollare Torg utanför Stockholm med balkong.
Du får en ny och välplanerad lägenhet på Tollare Torg i Nacka. Lägenheten har balkong och är miljöanpassad, nära service och fina naturområden.

Till Tollare Torg »

Tollare Platå etapp 2

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   14 st bostäder, 5 rok
Inflyttning:   Hösten 2016

Slutsålt. Nytt hus i Tollare Platå i barnvänligt område nära skola och natur.
14 hus på 140-159 kvm med carport eller garage uppe på platån i vårt populära område Tollare. Nära grönområden och vattnet men även med närhet till livsmedelsbutik, service och skola.

Till Tollare Platå etapp 2 »

Tollare Sjö

Byggherre:   Bonava
Inflyttning:   Våren 2014

Slutsålt. Inflyttat våren 2014.

Till Bonava »

Västra Hällmarken

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   18 st hus
Inflyttning:   Vintern 2014

I Västra Hällmarken får du ett nytt hus i soligt och sjönära läge. Den öppna planlösningen bjuder in till personliga designmöjligheter och ut mot den vackra uteplatsen släpper stora fönster in ljus i hela huset. Köket har vitvaror i toppklass och på övervåningen har du avskilda sovrumm. Självklart finns garage och förråd på tomten.

Till Västra Hällmarken »

Valsparken

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   19 hus
Inflyttning:   Vintern/våren 2015

I projektet Tollare Valsparken får du ett nytt hus i barnvänlig miljö. Öppen planlösning på entréplan mellan kök och vardagsrum. På plan två finns tre rymliga sovrum med förvaring och allrum, här har du också möjlighet till att göra ett fjärde sovrum. Tomterna har plana gräsytor och fina planteringar där din baksida kommer att ha trätrall i anslutning till förråd.

Till Valsparken »

Tollare Platå etapp 1

Byggherre:   Bonava
Bostäder:   15 st hus
Inflyttning:   Hösten 2015

Nytt hus i Tollare Platå utanför Stockholm med genomtänkt och modern planlösning. Du väljer mellan två hustyper, Skuru och Björknäs, där båda har möjlighet att anpassas i takt med tillökning i familjen. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och på övervåningen ligger sovrum och allrum. Genomgående hög kvalité på inredning och vitvaror, självklart finns garage eller carport för bilen.

Till Tollare Platå etapp 1 »

Tollare Park

Byggherre:   Bonava
Inflyttning:   Våren 2013

Slutsålt. Inflyttat våren 2013.

Till Bonava »