Välkommen på premiärträff av Tollare Terrass 2 februari

Den 2 februari har du chansen att uppleva några av de ljusa och härliga lägenheterna i Tollare Terrass. Lägenheterna ligger utmed berget intill det glittrande vattnet i Tollare.

Låt närheten till vattnet, klipporna och naturen bli en del av din vardag. I Tollare Terrass bor du med nyproduktionens alla fördelar – utan att behöva vänta. Många lägenheter har dessutom fri utsikt över vattnet och Tollares egen skärgårdsö, Mårtens Holme. Här finns lägenheter från 1–5 rum och kök, med genomtänkta inredningsval och inflyttning redan i vår.

Ett kvarter med både stillhet och rörelse
I Tollare Terrass har du det mesta på nära avstånd. Det kommande promenadstråket vid kajen lockar till sköna promenader och löprundor. Under de varma sommardagarna kan du enkelt promenera ner till kajen och njuta av hemmagjord glass eller en god middag.

Välkommen på premiärträff
Den 2 februari är du varmt välkommen på premiärträff inför säljstarten av hus 1 och 7 i Tollare Terrass. Få all information du behöver om kommande säljstart, titta in i några av grannskapets lägenheter, få en känsla för området och få svar på dina frågor.

När: Söndag 2 februari kl 12.00 – 14.00
Var: Tollareslingan 10 (parkera vid Tollare Folkhögskola och följ skyltningen till Tollare Terrass)

Läs mer om premiärträffen på bonava.se/tollareterrass

Varmt välkommen!