Upplev utsikten och ljuset i Tollare Marina

Nu är visningarna av Bonavas projekt Tollare Marina igång. Ta chansen att uppleva de ljusa och härliga lägenheterna vid vattnet, som alla har egen balkong, uteplats eller takterrass. Här kommer du som boende kunna koppla av i den gemensamma spa-avdelningen eller njuta av god mat och dryck med familj och vänner i den nya hamnrestaurangen. 

Låt närheten till vattnet, klipporna och naturen bli en del av din vardag. I Tollare Marina kan du varva ner och koppla av efter hektiska dagar på jobbet. Här finns lägenheter från 1–5 rum och kök på 41–154 välplanerade och ljusa kvadratmeter.

Husen är på plats och de första familjerna flyttar in i sommar. Den nya, snyggt inredda visningslägenheten i Tollare Marina har fått mycket uppmärksamhet och är nu öppen för visningar, se tider nedan.

Under visningarna får du uppleva hur ett riktigt Bonava-hem ser ut och känns, samtidigt som du får veta mer om lägenheterna, området och trygghetspaketet Tryggt Boende.

På visningen den 3 juni finns en duktig trädgårdsmästare på plats, som ger tips om hur du bäst kan skapa en härligt grön och frodig balkong, uteplats eller takterrass.

Visningar i juni och juli:

  • Söndag 3 juni 14.30-15.15
  • Söndag 17 juni 14.30-15.15
  • Söndag 1 juli 14.30-15.15
  • Torsdag 19 juli 16.30 17.00

Läs mer om visningarna och anmäl dig på Tollare Marinas webbplats, se länk nedan.

Varmt välkommen!

Länkar

Tollare Marinas webbplats (här anmäler du dig till visningarna)

Residence Magazine skriver om visningslägenheten i Tollare Marina

Bonavas trygghetspaket Tryggt Boende