Tollaredagen firas vid vattnet 15/9

I år kan vi för första gången fira Tollaredagen i det nya kajområdet vid vattnet. Där kommer det bjudas på enklare mat och dryck, levande musik och roliga aktiviteter för barnen. Välkommen till en perfekt dag i gemenskapens tecken – både för dig som bor i Tollare och för dig som är nyfiken på ett av Stockholms bästa bostadsområden.

Årets upplaga av Tollaredagen blir lite annorlunda än tidigare. Dels för att vi äntligen kan fira nere vid vattnet, och dels för att det blir flera nya spännande aktiviteter.

Dagen inleds klockan 11 med yoga för dig som vill komma i balans och harmoni med dig själv, nära havet och naturen. Andra nyheter är en kul vattenaktivitet, en tipspromenad som testar dina Tollare-kunskaper och att du kan besöka Bonavas härliga visningslägenhet.

Det blir också levande musik, ansiktsmålning för barnen och du får möjlighet att träffa olika lokala aktörer. Precis som tidigare år hittar du flest besöksparkeringsplatser vid Tollare folkshögskola – även om det allra bästa är att lämna bilen hemma. Givetvis finns det också goda(!) möjligheter att stilla din hunger.

När: Lördagen den 15 september klockan 11-14
Var: Det nyöppnade kajområdet (ta Tollareslingan ner från Tollarevägen)
Hur: Kom precis som du vill och klä dig efter vädret

Till Tollaredagen är alla hjärtligt välkomna. Både du som redan har flyttat hit, du som är på väg att göra det och du som bara är nyfiken på området. Hoppas vi ses 15 september!