Solsken och glädje under Tollaredagen

Det var många besökare som mötte det glittrande havet vid Tollare kaj när årets Tollaredag gick av stapeln i helgen.

Tollaredagen blev en välbesökt tillställning där många valde att gå tipsrundan som gick mellan parkeringen intill Folkhögskolan och hela vägen ned till kajen. Andra valde att ta sig direkt ner till kajen och väl på plats var det många som besökte de lokala aktörer som var på plats.

Kennys Gelato serverade som alltid glass i världsklass och hade kö i stort sett hela dagen. Grindstugan sålde fikabröd och sin numera klassiska Tollare-limpa blev en stor succé. Puls & träning berättade om deras gym och hade öppet för alla som ville kika in och träna.

I strålande solsken var det också många som tog del utav aktiviteterna på plats. Med allt från fiskdamm där barnen fiskade upp såpbubblor till race med radiostyrda båtar. Många besökare gick även via den nyöppnade gångbron över till Mårtens holme.

Bonava visade upp sitt bostadsprojekt Tollare Marina där besökarna fick kliva in deras nya visningslägenhet – en vacker takvåning med stor balkong och utsikt över havet.

På plats fanns även Saltjö-Duvnäs Marina, Tollares nya hamnoperatör. Besökare kunde ta tillfället i akt och få veta mer om den kommande småbåtshamnen, gästplatser och båtpool samt passa på att anmäla sitt intresse för båtplats.

Tollaredagen är en fin tradition och det var roligt att se så många i år. Många verkar nyfikna på de fortsatta planerna för vårt vackra bostadsområde.

Stort tack till alla som deltog!