Restaurang Bruket Tollare har öppnat!

Den som väntar på nåt gott … Idag klockan 16 kunde Bruket Tollare, restaurangen på Tollare kaj 20, äntligen slå upp portarna och välkomna sina första riktiga gäster.

Restaurangchefen Andreas Magnusson låter både bubblande glad och lättad när han ger oss fem minuter på telefon mitt i de allra sista förberedelserna:

– Det här ska bli så kul! På grund av en byggentreprenörs konkurs i våras har vi tvingats skjuta upp öppnandet flera gånger. Det har känts så himla tråkigt att behöva göra Tollareborna och andra i närområdet besvikna. Men idag är det äntligen dags att öppna Bruket Tollare – en mysig lokal bistro med riktigt bra mat, goda drycker och underbar sjöutsikt, som vi hoppas ska bli lite av Tollares gemensamma vardagsrum.

Om du vill veta mer hittar du öppettiderna, den härliga menyn (som även erbjuder goda alternativ för barnen) och mycket annat på den nya hemsidan www.brukettollare.se. För att ha koll på vad som händer på restaurangen kan du också följa Bruket Tollare på Facebook. Andreas avslutar med en hälsning:

– Vi har drop-in istället för bordsbokning om det inte gäller riktigt stora sällskap. Tillsammans med köksmästaren Fredrik och våra duktiga medarbetare vill jag önska alla Tollarebor och andra besökare hjärtligt välkomna!