Närlivsbutiken Nära Dej öppnar

På lördag öppnar butiken Nära dej vid Tollare Torg. Det är en efterlängtad närlivs som slår upp portarna, och handlaren Roger Freiman och hans medarbetare ser fram emot att få träffa sina nya kunder.

Det är fullt fart i nya butiken när Tollare-redaktionen ringer upp Roger Freiman. Det sista av inredningen ska komma på plats, liksom massor av varor. Om vädret är fint och allting på plats på lördag hoppas Roger kunna erbjuda lite grillat utanför butiken i samband med öppningen, men det törs han inte lova säkert ännu.

NDTollare3

Roger driver sedan flera år tillbaka en butik i ungefär samma storlek i Hammarby Sjöstad, och ser fram emot att komma igång i Tollare:

– Det känns toppen att äntligen få öppna butiksdörrarna och välkomna Tollareborna. Vi vill vara deras lokala alternativ med ett brett utbud, så att vi kan underlätta deras vardag. De flesta kommer nog ha behov av att kunna kila ner till en närbutik för att handla ibland, antingen som en del av veckorutinen eller för att komplettera de inköp som kanske görs på någon stormarknad under helgen.

Butiken ligger på Tollare Torg 2 och öppettiderna kommer troligen att bli vardagar 8-21 och helger 9-21. Du kan följa och kontakta butiken via deras Facebook-sida.

Roger_inne4
Roger i sin butik i Hammarby Sjöstad