Fira in julen med oss

Lördag den 8 december är det dags för vår traditionsenliga julmarknad i Tollare. Vi bjuder på stämningsfulla aktiviteter och värmande dryck och pepparkakor till alla.

Både ute och inne dukas det upp ett flertal marknadsstånd där det erbjudas hantverk och mathantverk av olika slag. På gården kommer det att grillas korv och säljas julkransar. Det bjuds på varmdryck och pepparkakor till både små och stora. Tomten kommer att finnas på plats, som vanligt nyfiken på barnens önskelistor.

Vill man prova på fiskelyckan eller bara pyssla lite så kikar man in i tältet på gården. Där finns även Bonava för att prata om deras projekt och mellan klockan 12 – 13 kommer deras visningslägenhet i Tollare Marina nere vid kajen att vara öppen. Är man intresserad av att känna på livet vid vattnet är det bara att kliva på minibussen som kommer att trafikera mellan julmarknaden och kajen under hela visningstiden.

Inne i Tollare folkhögskola fortsätter julmarknaden med ännu mer hantverk, lotteri och café med hembakat. Blir man hungrig kan man besöka Tollareköket som ligger precis bredvid julmarknaden.

Folkmusikgruppen Virrvarr kommer att sjunga och spela under dagen och klockan 15-16 kommer det att vara ett föredrag med Rune Nilsson, Tollaregård och pappersbruket under 400 år.

När: Lördag 8 december, kl 11–16
Var: I och utanför Tollare folkhögskola på Åhlbergs väg, se karta.
Parkering finns vid Tollare folkhögskola.

Vill du anmäla att du kommer går det bra att göra det här.

Varmt välkommen!