BYGGINFO: Asfaltering av Tollarevägen den 21 september

Torsdagen den 21 september är det dags för asfaltering av den södra delen av Tollarevägen, från torget och västerut till Barkerivägens början, vilket stundtals kan innebära nedsatt framkomlighet.

Läs mer »

”Tollare by the sea”, var mycket uppskattat

Sightseeingtåget, som tog med besökarna på en guidad tur i dagens och framtidens ”Tollare by the sea”, var mycket uppskattat av både stora och små.

Läs mer »

Skogsdunge gallras och blir mer välkomnande för Tollareborna

Nacka kommun kommer under september att låta Jackson trädvård gå igenom skogspartier nedanför Tollare torg och bakom bollplanen.

Läs mer »

Tollare by the sea – visningsdag med sightseeing

Den 10 september är det visningsdag för flera av de nya bostadsprojekten. Då får du också en unik möjlighet att åka sightseeingtåg ner till vattnet längs vår egen ”serpentinväg” Tollareslingan.

Läs mer »

Invigning av Svenska kyrkans lokal på Tollare torg

Den 29 augusti inviger Svenska kyrkan sin nya lokal, som ligger granne med närlivsbutiken Nära Dej på Tollare torg. Svenska kyrkans ambition är att lokalen ska bli en ny mötesplats med alltifrån afternoon tea till stickcafé, ungdomsgrupper och barnrytmik för de allra yngsta. –Vår uppgift är att vara närvarande i hela Boo församling. Eftersom Tollare…

Läs mer »

En ny förskola med plats för ett hundratal barn planeras i Tollare

Tollare är ett barnvänligt område där många barnfamiljer kommer att flytta in. Det innebär förstås att det behövs förskoleplatser. Mellan Grindstugeparken och Grindstugan planerar därför Bonava att bygga en ny förskola med plats för mellan nittio och hundra barn.

Läs mer »